Kvartmaraton

Velkommen til det flotteste terrengløpet i Trondheim. Trondheim Skogsmaraton så sitt lys i oktober 2019. Da ble løpet arrangert som en del av terrengkarusellen til Bedriftsidretten. I 2022 var løpet et eget løp med godt over 900 deltakere. I år arrangeres lørdag 7.oktober. Den flotte løypetraseen omkranser seg flotte omgivelser i bymarka med start og mål på Nilsbyen skistadion.

Dette terrengløpet passer for deg som vil oppleve vakker trøndersk natur samtidig som du kjenner melkesyre til langt opp etter ørene.

BESKRIVELSE AV LØYPA
Løypa starter i en snill variant med start fra Nilsbyen skiskytterstadion. Den følger den asfaltlagte stien rundt Haukvannet på venstre side og følger deretter over parkeringsplassen. Deretter krysser du Vådanveien og fortsetter stigninga mot Lianvannet. Rett før du kommer til «strandområdet» på Lianvannet skal du ta til venstre og krysse Lianveien og rett opp. På toppen følger du grusveien innover. Etter en stund tar løypa brått til høyre og du kommer inn i løypenettverket (3 og 5 km på Storsvingen). Her følger du løypa ned til Kyvannet før du returnerer tilbake mot Lianvannet. Når du kommer til trikkeskinnene skal du følge grusvei/ bakke opp og over haugen, ned på perrongen og ned til Lianvannet. Deretter følger du løype tilbake til Haukvannet. Nå skal du løpe på høyresiden (dvs. samme siden som du løp på) av vannet og opp til Nilsbyen.

LØYPEKART: Last ned

GPX-fil: last ned